← Til forsiden

Merkevarebloggen Nytt skolenavn

Høyskolen Campus Kristiania har satt i gang et prosjekt som skal lede frem mot et nytt navn og ny visuell identitet. I det arbeidet vil vi ha deg med!

Navneforslag Innspill Q&A Send hilsen på Kristiansk
Snøhetta
er.den.hvit

Vinneren av fotokonkurransen!

Vi takker for alle bidrag som ble sendt inn i vår fotokonkurranse.

En jury bestående av rektor Trond Blindheim, kommunikasjonsrådgiver Marit G. Laache, hovedlærer fotografi Tevje Akerø og seniorrådgiver Harald Aas fra Snøhetta.

 

Ut i fra alle bidragene ble det plukket ut tre finalister, og ut i fra de tre finalistene har det blitt kåret en vinner.

Våre tre finalister var følgende bilder: 

Bilde3

Bidraget poengterer hvordan transformasjonen mellom natt og dag er vakker i seg selv. Vi kjenner dagen og natten, men her er det overgangen som

skaper det spektakulære. Bidraget er en påminnelse om at transformasjon ikke handler om å komme seg fra A til B, men at det som skjer underveis er like interessant.

Bilde1

Bidraget balanserer mellom noe vakkert som vokser opp av jorden, og en morbid forestilling jorden som tar tilbake et legeme.

Den viser en transformasjon mellom ulike stadier der bevegelsen ikke påvirkes av prosessen.

Bidraget inviterer til undring og er meget interessant. 

Bilde2

Bidraget er konkret og forståelig, og fokuset retter seg mot utgangspunktet i garnet og det ferdige resultatet i en strikkegenser.

Bak det opplagte ligger imidlertid en påminnelse om den kunnskapen og de ferdighetene som kreves for at transformasjonen kan skje.

Vinneren av fotokonkurransen med følgende bruker på Instagram er: kristinahenrichsen_art.

Vi gratulerer og takker for alle bidrag!

Bilde1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.