← Til forsiden

Merkevarebloggen Nytt skolenavn

Høyskolen Campus Kristiania har satt i gang et prosjekt som skal lede frem mot et nytt navn og ny visuell identitet. I det arbeidet vil vi ha deg med!

Navneforslag Innspill Q&A Send hilsen på Kristiansk
Snøhetta
vinner.foto copy

Transformasjon – en gammel iPad blir erstattet med en ny!

– Transformasjon er et fantastisk spennende ord. Det innbefatter så veldig mye, og man kan legge hva man vil inn i det. Alt fra det minste lille og helt enkelt, for eksempel hvordan man kan omforme en setning, og til evolusjon og hvordan hele verden samspiller med seg selv. Transformasjon kan være akkurat det vi vil det skal være. Det er utrolig kult, synes jeg, sier en glad Kristina.

Hun forteller at da oppgaven ble utlyst, hadde gruppen hennes på Grafisk design, fagskolestudiet, første år, akkurat hatt et gruppearbeid hvor de valgte nettopp ordet «Transformasjon» som bærende tema.

– Vi fikk i oppgave å dekorere arbeidsrommet i sjette etasje i Kirkegata, og min gruppe startet med å se på hva studentene bruker rommet til. Vi kom opp med beskrivende ord som samarbeid, nettverking og prosess – før vi i neste runde fant ut at det bærende ordet for alt dette var nettopp ordet «Transformasjon».

«Jeg hadde laget noen skisser, og da en studiekamerat tipset meg om konkurransen og jeg gikk inn på merkevarebloggen for å lese mere om den, tenkte jeg at dette passet perfekt».

Kristina forteller at illustrasjonen hun sendte inn til fotokonkurransen, var et resultat av hennes forkjærlighet for sort-hvite tegninger inspirert av surrealisme.

– Jeg lekte mye med å spille på den menneskelige kroppen for å gjøre den mer spennende på en uventet måte.

Merkevareprosessen på høyskolen Kristiania har hun fulgt nøye.

– Det blir spennende å se hvordan utfallet av prosessen blir. Til nå har det vært et tydelig skille mellom skolene, og jeg tror det at vi skal bli en merkevare er veldig bra. Jeg har også tiltro til den jobben Snøhetta holder på med nå, med tanke på å definere vår identitet.

Den fornøyde vinner forteller at iPaden hun hadde fra før var gammel og slitt, og skal nå selges, eller gis bort til familie.
– Jeg gleder meg til å pakke den ut, og ta den i bruk, forteller Kristina Henrichsen.

KristinaiPad2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.