Inf.møte - Kopi

Stort engasjement på informasjonsmøtet

I går gjennomførte rektor Trond Blindheim og leder for Studentunionen Munir Jaber informasjonsmøte for studentene. Mange møtte opp for å høre mer om nytt navn på høyskolen.

Hele informasjonsmøtet ble streamet, du kan se alt i opptak her.

I Oslo var det stor oppslutning blant studentene, og det kom flere spørsmål fra salen.

inf.møte444

I Bergen og Trondheim hadde flere møtt opp for å følge med på informasjonsmøtet via streaming, hvor det også var mulighet til å stille spørsmål.

Bergen

Husk å sette av datoen 9. oktober, det vil bli gjennomført en «vernissasje» på alle studiestedene. Sammen med Snøhetta presenterer vi ulike konsepter for å bygge skolemerke som kan definere hvilke høyskole vi skal være. Mer informasjon kommer!