← Til forsiden

Merkevarebloggen Nytt skolenavn

Høyskolen Campus Kristiania har satt i gang et prosjekt som skal lede frem mot et nytt navn og ny visuell identitet. I det arbeidet vil vi ha deg med!

Navneforslag Innspill Q&A Send hilsen på Kristiansk
Snøhetta
Trond.Blindheim

Stort engasjement om nytt navn

Høyskolen Campus Kristiania har satt i gang et prosjekt som skal lede frem mot et nytt navn og ny visuell identitet. I den forbindelsen har vi invitert ansatte og studenter til å foreslå nytt navn på høyskolen.

Siden vi opprettet bloggen for bare ni dager siden (21. september), er det kommet hele 74 navneforslag.  Det er bare å ta av seg hatten for de mange kreative og gode forslag som har kommet, og vi setter stor pris på engasjementet som vises. Det forslås ikke bare navn, men forslagene er også godt begrunnet. Mange navneforslag og begrunnelser vil bidra til å øke verdien på hva det endelig navnet skal bli. 

Prosessen videre er at vi samler alle navneforslagene i en «bruttoliste», som igjen leder til en «nettoliste». Til slutt skal vi ha en navneworkshop i samarbeid med Snøhetta som leder til en «shortlist». 

9. oktober blir det gjennomført en såkalt «vernissasje» på alle studiestedene, hvor vi sammen med Snøhetta presenterer ulike konsepter for å bygge skolemerke som kan definere hvilken høyskole vi skal være.  

Du får høre mer om vernissasjen senere i denne uken hvor vi også skal invitere studenter og ansatte til å delta.

Skolenavn og konsept for høyskolen vil bli besluttet av høyskolens styre. 

Vi ses til informasjonsmøte i morgen! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.