Bilde-fra-scenen

Stemningsrapport fra Konseptvernissage

Fredag 9. oktober inviterte høyskolen og Snøhetta til konseptvernissage hvor ansatte, studenter og eksterne deltok.

Arrangementet ble gjennomført på våre studiesteder i Oslo, Bergen og Trondheim. Vi var til stede i Oslo for å ta en prat med ansatte og studenter, hvor vi fikk høre hva de syntes om konseptvernissagen og de ulike konseptene.

Solfrid Lind, administrerende direktør ønsket alle velkommen og forteller om viktigheten av en åpen prosess rundt navnendring og visuell identitet.

Det var stort oppmøte av ansatte og studenter, hvor vi fikk muligheten til å høre hva deres mening er om de forskjellige konseptene og hva de stemte på!

Heidi, direktør for NKS Nettstudier og EVU begrunner hvilke konsept hun stemte på.

Førstelektor Elin deltok på konseptvernissagen, og mener selv at en åpen prosess for navnendring og visuell identitet er viktig.

Bjørn Kjetil, leder for Studentunionen i Bergen var på besøk i Oslo.

Flere studenter fra Bergen var i Oslo å deltok på vernissagen. Andreas, leder for idretten i Bergen forteller mer om hvilke konsept han stemte på og hvorfor.