Innspill

19 thoughts on “Innspill

1. Høyskolen Kristiania!

Norges Helsehøyskole sier at navnet bør inneholde alle fakulteter. Det finnes jo ikke fakulteter på skolen idag… Våkn opp!

2. Kristiania Business Innovation School

Da tenker jeg på det som i dag går under MH
    og NKF, mens helsehøyskolen og nettstudiene har jeg ikke nok forhold til for å komme med noen ideer. Kan se at det blir feil å legge de under forslaget.

3. Jeg synes at rett og slett Høyskolen Campus Kristiania passer veldig bra. Der innebærer alle fagfeltet og samtidig man kan si f. eks. Høyskolen Campus Kristiania Bergen, Trondheim, osv.

4. Campus Kristiania Høyskole (CKH)
    Hvorfor ødelegge et navn som har begynt å bli kjent på markedet? Selv om vi har skoler i Trondheim og Bergen, er høyskolen startet i Kristiania. Ikke bryt ned et navn, som nettopp har blitt kjent!

5. Norges Kollektive Høyskole / Norges Høyskole Kollektiv
    Ordet kollektiv kommer jo fra det latinske navnet «colligere» som betyr å samle, og i dagligtale betyr det «fellesskap». På plussiden eier vi allerede domenet nkh.no

6. Synes skolen burde stille med collegegensere når nytt navn er bestemt! Sånn kan vi fremme skolen og skape det til en kjent merkevare.

7. Hei! Vi bør ha en nettbutikk, samt utstilling i 1. Etg over alt murchandise man kan kjøpe med det nye skolenavnet:) Alle skoleri USA, og mange i Europa, har dette.

8. Woops! jeg var litt sent ute.

Hva med Mortensen Institutt. Lett å si, alvorlige, historiske, og internasjonalt. Vi kan vise med en gang at vi har fakulteter og tilby BA/MA studier. Se Pratt Institutt (pratt.edu) eller tenk på MIT?

9. Så navneforslagene på vernissagen i dag, og må si jeg faktisk ble ganske skuffet.

Jeg tenker at et skolenavn skal være et navn som sier noe om den utdanningen man har valgt, og samtidig er et navn man er stolt av å ha på CV’en.
    For å være ærlig sier ikke feks Høyskolen Ernst og Høyskolen EGM noe om hva man studerer eller egentlig noe om skolen. Ja, det handler om historien til skolen, men studentene som går der blir nødt til å forklare hva man studerer.

Hvis skolen får et navn studenter er stolte av å ha på CVen så vil dette gagne skolen fordi flere nye studenter vil ønske å begynne på skolen, og navnet vil bety noe i næringslivet. Vi som studenter må kunne markere oss og skille oss ut når vi skal søke jobb etter endt utdanning, og et navn som Høyskolen Ernst fremstår for meg upresist og uten særlig mening. På en måte kan man si at navnet ikke er «seriøst» nok, og at næringslivet heller ikke vil ta utdanningene seriøse nok når vi blir en av mengden i jobbsøknadene.

10. Helt enig med anonym som sier at skolenavnene som ble fremmet på vernissagen er useriøse og ikke dekker skolens ulike linjer. Det er ikke navn studenter vil være solte av å reprsentere.

11. HMKO
    Helse Marked Kreativitet Oslo. (!)

LJVO
    Luft Jord Vann Oslo

BSK
    Blod Seddel Kunst Oslo

idk.. noe som tydelig viser at skolen består av 3 fagfelt.

12. Konseptet Kristiansk er kjempespennende og logoen er frisk og ny. Men jeg syns man bommer med å velge rødt som skolens farge. Denne fargen blir allerede sterk representert av UiO. Og i fadderuken blir Oslo farget rødt av både UiO og HiOA.
    Føler skolen trenger en friskere farge som representerer nytenking, fremtidsretta arbeid og kreativitet.