Trond_Munir

Informasjonsmøte: nytt navn på høyskolen

Høyskolen Campus Kristiania samler Markedshøyskolen, Norges Kreative Høyskole, Norges Helsehøyskole, NKS Nettstudier og Campus Kristiania under et nytt navn som vi enda ikke har funnet. Målet er å skape en sterkere, og mer attraktiv merkevare. Du inviteres til å være med å finne navn.

Førstkommende onsdag ønsker rektor Trond Blindheim og leder for studentunionen, Munir Jaber, deg velkommen til informasjonsmøte om navneendringsprosessen.

For de som ikke har mulighet til å møte, så streamer vi informasjonsmøte. Streaming finner du her.

Det vil være mulig å stille spørsmål via streaming eller på selve informasjonsmøtet.

Alt av informasjon om navnendringsprosessen, samarbeidet med Snøhetta og foreløpig innspill til navn finner du på merkevarebloggen www.nyttskolenavn.no . Vi trenger innspill fra studentene, og vi trenger navneforslag.

Dato: Onsdag 30. september

Oslo: Sted: B1-02

Bergen: 103 (Stipendet)

Trondheim: Kantina