← Til forsiden

Merkevarebloggen Nytt skolenavn

Høyskolen Campus Kristiania har satt i gang et prosjekt som skal lede frem mot et nytt navn og ny visuell identitet. I det arbeidet vil vi ha deg med!

Navneforslag Innspill Q&A Send hilsen på Kristiansk
Snøhetta
Til merkevareblogg

Høyskolen Kristiania

Med bokstavene ble det mulig å kommunisere uten å snakke. Våre tanker ble transformert til symboler som gav mening for andre.

Den nye visuelle identiteten til Høyskolen Kristiania har fått sitt eget alfabet, Kristiansk, der bokstavene er transformert til et visuelt skriftspråk som er lekent, grafisk og som utfordrer tolkningen av innholdet.

Prøv det ut med navnet ditt, med en hilsen eller en kommentar.

75 thoughts on “Alfabet

  1. Hei og gratulerer alle sammen på høyskolen kristiania! Dette er virkelig en merkedag for alle oss. Lykke til videre! Hilsen Morten Øgård

  2. hei jeg går på ledelse og servicestrategi på markedshøyskolen, fra januar blir vi til høyskolen kristiania

  3. Hei hei folkens, dette var jammen meg en fin, ny font. Ekstra kult når a og n står under hverandre, a øverst. Fin liten diamant-form.

  4. Hei. En superspennende og fascinerende logo. Ikke lett å forstå, men unikt, annerledes, interessant og litt rart. Godt jobbet, snøhetta.

  5. Når ikke teksten som er skrevet gir mening faller hele konseptet. Det bør i det minste brukes tall når man lager et veisystem i etasjene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.